За Нас

Като специалисти в онова, което вършим, ние от Fotovoltaik.bg се стремим първи в нашата сфера да дадем липсващото на текущият енергиен пазар.

Това е именно ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ на информацията, която предлагаме безплатно. Тя е основен фактор в набавянето на опит с първи стъпки в сферата на фотоволтаичните системи и ветрогенератори.

С публикациите си във Фотоволтаик.бг нямаме намерението да повлияваме на мнението и решението на физически или административни лица да инвестират във ВЕИ-Централи или друг вид капитали. Нашата основна цел е представянето на нашата лична гледна точка относно сегашният пазар за Фотоволтаици и Фотоволтаични системи и централи в България.

Причината е, че те започват да се оказват сред едни от най-лукративните бизнес решения в днешно време, давайки възможността на всеки собственик на недвижим имот в България да получи преференциални условия за понижаване на личното потребление и увеличаване на генерираната електроенергия, вливаща се в електропреносната мрежа.

Много са хората, които гледат на случващото се като поредният тренд, неосъзнавайки колко дълбоко се простира идеята за пълното разгръщане на енергийната мрежа, потребност и ресурси. Тук навлизаме дори и в технологиите със споменаването на филма с Джони Депп Transcendence (2014). В главната роля е разбира се- лудият учен, който в своята любов към науката губи влечение към човешкото и се превръща в един свръхрационален Изкуствен Интелект, който чрез масовата мрежа от фотоволтаични паркове и сигнала на сателитите се транспортира за части от секундата във всяка точка на пространството.

С нашето представяне не искаме да кажем повече от това, че бъдещето вече е сред нас и единственият шанс да се адаптираме към него, е като го направим по-добро място за нас и за нашите деца. Полагайки основите на този сайт целта е разпространяването на достоверна информация от актуалния пазар за фотоволтаици и екологични решения. Публикациите се базират на лични наблюдения и пристрастно отношение към случващото в момента на пазара с Възобновяеми Енергийни Източници от търговски и технологичен характер. Ние изразяваме една различна и интересна гледна точка, оформяща по-реална представа за фактите. Хардуер, компоненти, цялостни решения и правилен начин да бъдете консултирани са сред съветите, които бихме Ви дали, за да имате колкото се може по-гладко дефиниране на въпросите, които да си зададете при търсенето на енергийно решение за Вашите нужди.

Чрез бързото разпространяване на информация в тази сфера често започва да се губи смисълът в това, човек да бъде правилно информиран. Честото злоупотребяване с лесното разпространяване на информация води до масова дезинформираност. Ние искаме да бъдем достоверни във всяка написана дума, независимо от голямото количество труд, което влагаме в написването на всеки артикул.

В случай, че имате лична критика към съдържанието, което публикуваме във Фотоволтаик.бг, на драго сърце можете да ни контактирате, за да разменим гледни точки и заедно да намерим решенията на съществуващите екологични проблеми!

#консултация #доставка #монтаж #фотоволтаици и #фотоволтаични #централи в #българия и #македония #цена #поддръжка #новини #веи #централи
#консултация #доставка #монтаж #фотоволтаици и #фотоволтаични #централи в #българия и #македония #цена #поддръжка #новини #веи #централи