TÜV Nord откри нова лаборатория за тестване на PV в Китай

TÜV Nord откри нова лаборатория за тестване на PV в Китай. Асоциацията иска да разшири фотоволтаичните си услуги в азиатската страна.

TÜV Nord откри нова, значително разширена фотоволтаична лаборатория (PV Lab) в Китай. Както съобщиха от асоциацията, тя се намира в Суджоу в китайската провинция Дзянсу, на около 100 километра западно от Шанхай. Разширяването на новото място в Китай се случи, след като TÜV Nord придоби акциите на предишния партньор в съвместно предприятие. Сега той е едноличен собственик на лабораторията.

„Важна стратегическа стъпка, тъй като ни позволява да разширим допълнително нашите услуги за фотоволтаичната индустрия в най-важната страна производител и да предоставим на нашите клиенти обширен капацитет за тестване“, подчертава Александър Оф, ръководител на възобновяемата енергия в TÜV Nord. „По този начин укрепваме и нашия глобален фотоволтаичен бизнес, който в момента развиваме в няколко азиатски страни, както и в Близкия изток, Южна Америка и Европа.“

Най-важните оферти включват всички квалификационни тестове и сертификати за фотоволтаични модули и фотоволтаични компоненти. Те включват например тестове за механични натоварвания, корозия от солена мъгла или електрически тестове на инвертори. Управляващият директор Angella Xu сега иска да продължи да разширява портфолиото от тестове с подсиления си екип.

0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови