Ooops... Error 404

Sorry, but the page you are looking for doesn't exist.

Зима при ВЕИ централите

Соларните модули не са единствените градивни елементи, старателно сортирани в складовете, събирайки два пръста прах в очакване да бъде намерен пазар за тях.

Соларни Панели и Иновации

Германците, типични със своят леко докачлив хумор икачествени рекламни стратегии успяха да привлекат множество заинтересовани нови клиенти към не един от своите щандове, на които можеха да бъдат наблюдавани богатство от продукти в сферата на фотоволтаиците и ВЕИ централите.

Перпетуум Мобиле – Прокудените Гении

Още от дете Стефан Маринов е мечтал да сьздаде машина Перпетуум мобиле.За няколкото години прекарани в чужбина, той успява да създаде такъв уред, който произвеждал електричество от нищото и го нарича…

Германия стопява субсидиите за 24часа

Програмата за финансиране на фотоволтаици беше дългоочаквана възможност, от която можаха да се възползват само най-бързите и организирани собственици на еднофамилни къщи.

Безплатна Реклама за Монтажни фирми!

ВСЕКИ български Регионален Инсталатор на Фотоволтаици да се представи чрез нашата платформа, за да могат повече клиенти от неговия регион да разберат, че него го има!

Само 400 са кандидатите!

Ако не кандидатствате тези пари ще потънат в небитието, а всеки кандидатствал има реален шанс да си изгради ФЕЦ с 15000лв подпомагане.

Кражба на Фотоволтаици!

Имуществените щети, причинени от кражба с взлом в соларен парк, могат бързо да достигнат до 100 000 евро.

Нови 500 МИЛИОНА във фотоволтаици!

#фотоволтаици и #енергийни програми актуално от 09.09.2023!

Stay Connected

0Феноветекато
3,912последователиследвам
0абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img

Latest Articles