Само 400 са кандидатите!

„Не знам дали това е правилната аудитория, но ще споделя нещо, което ме вълнува!

Предполагам сте чували за програмата за подпомагане на домакинствата да минат към екологично и независимо генериране на електричество. Беше много актуална през месец февруари, когато беше поставена за обществено обсъждане. Но поради липса на правителство не можа да влезе за изпълнение.

През май месец бе приета с бюджет за 7000 домакинства. И след това рекламата затихна. Появи се анти реклама, която да откаже кандидатите. Искам да кажа, че тази програма приключва на 10 ноември.

Към днешна дата в системата за подпомагане от държавата за 70% от инвестицията, но не повече от 15000 лева, са кандидатствали не повече от 400 (четири стотин) кандидати.

Две са нещата, които ме вълнуват:

1. Защо толкова малко хора се престрашиха да кандидатстват?

2. Какво ще стане с 15000 лева по 5000 домакинства, които са предвидени да кандидатстват, но на практика не са кандидатствали. Говоря за 75 000 000 лева, които не са усвоени от плана по тази програма?

В заключение искам да Ви призова, ако имате възможност и отговаряте на условията кандидатствайте!

Ако не кандидатствате тези пари ще потънат в небитието, а всеки кандидатствал има реален шанс да си изгради ФЕЦ с 15000 подпомагане.

Не искам да си правя реклама, но ще се постарая да помогна на всеки, само и само да могат да се включат колкото се може повече домакинства.

Не оставяйте средствата предвидени за Вас в ръцете на задкулисието!!!

Споделяйте!!! Нека се знае!!!“ сподели въс Фейсбуй собственика на фирмата „Ювелиус“ ЕООД

В подкрепа към статията прилагаме снимки, показващи професионалната работа на фирмата, като призоваваме онези, които имат интерес към изграждането на Фотоволтаична централа да се свържат с него.

ЮВЕЛИУС ЕООД

   +359 886 17 97 94

Фирмата е активна в своята дейност на територията на Регион София и Перник, а също така и отворена към други частни проекти на територията на цялата страна.

0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови