Строителен Хипермаркет „OBI“-Германия организира фотоволтаични системи под наем

Фотоволтаични системи под наем вече са налични и на сайта на магазин OBI и чрез приложението heyOBI. За тази цел OBI си сътрудничи с доставчика на соларни системи под наем DZ4.

DZ4 е първата компания за соларни системи под наем, с която OBI влиза в партньорство. Собствениците на жилища могат да използват цифровите платформи на железарския магазин, за да научат повече и след това да направят необвързващо запитване относно наемането на собствена фотоволтаична система. „Като слънчев пионер, ние непрекъснато търсим нови начини за напредък в разширяването на фотоволтаиците в Германия“, казва управляващият директор на DZ4 Кристофър Маклаклан.

DZ4 подкрепя собствениците на жилища в лесното осъществяване на техния личен енергиен преход чрез генериране на зелена слънчева енергия. Соларната система се предлага на цена от 0 евро за месечен наем с гаранция за фиксирана цена за целия период на договора. Включени са консултации на място, монтаж, застраховка, мониторинг и ремонти. Освен това от януари 2023 г. клиентите се възползват от намалението на ДДС за частни соларни системи.

В четири лесни стъпки клиентите на OBI могат да поръчат своята фотоволтаична система под наем от DZ4 чрез уебсайта или приложението. След отговор на няколко кратки въпроса за къщата и първоначална проверка дали е подходяща, се записва лична среща на място. Обучени DZ4 специализирани консултанти събират всички съответни данни и записват индивидуалните желания и изисквания, от моментите на най-голямо потребление на енергия до използването на е-мобилност и термопомпи. Клиентите получават индивидуална оферта при записан час – договорът може да бъде сключен директно в записан час. След това инсталирането на соларната система се извършва от местен търговец, сертифициран от доставчика на соларни системи под наем DZ4.

ИзточникDZ4
0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови