Стани Консултант на Фотоволтаици!

0
85
консултант на фотоволтаици
#новини #фотоволтаици #фотоволтаик #панели #монтаж #монтажфотоволтаици #програмазаразвитие #електроцентрала

Стани Консултант на Фотоволтаици!

Започва ранното записване за онлайн курс , който има за цел да даде БЕЗПЛАТНО фундаменни знания в консултацията и търговията с фотоволтаични централи.

Курсът ще се проведе на 29.10 онлайн, като линк към събитието ще бъде предоставен във WhatsApp групата: https://chat.whatsapp.com/CHicwCl9yvuA46NMV2McVC

Общото между фотоволтаиците и търговията е, че те са продукт, който има нужда да бъде обяснен на клиентите, за да бъде продаден. Подобно на всички други продукти, сред тях има:

  • различен клас соларни панели
  • конструкции, които са предназначение за различните видове наземни или покривни повърхности
  • компоненти, оптимизиращи ефективността на соларната/ветрогенераторната централа
  • кабели с различно сечение(дебелина и плътност), според мощността, която пренасят
  • и множество други въпроси, на които клиентите търсят отговор

За осъществяването на един оптимално бърз и ефективен енергиен преход има една възможност, от която трябва да се възползваме! Брокерите на недвижими имоти трябва да се включат в процеса по консултиране на крайните клиенти и да се превърнат в героите, благодарение на които повече домакинства ще могат да кандидатстват по европейските програми за сдобиване със собствена фотоволтаична електроцентрала.

Курсът има за цел да предаде знанията от опита на консултант на фотоволтаични системи, който е добре запознат с нуждите на крайните клиенти и да засегне повечето от казусите, касаещи инсталацията на електроцентрала за лично ползване.

Част от аспектите, по които ще се проведе обучението е воденето на дискусия за разликите между консултиране и продаване; успешното комбиниране на търговията с недвижими имоти и продажбата на фотоволтаици; как да подобрим на личните си доходи, давайки на хората онова, от което имат нужда…

Нека не забравяме, че не всеки иска още днес да продаде бабината къща, но всеки иска да я окичи с панели и да произвежда ток колкото една Атомна Електроцентрала… това е българската действителност.