Перпетуум Мобиле – Прокудените Гении

Безграничната енергия и цената към нея…

Българският гений, създал машина, която прави електрически ток.

Чували ли сте за проф. Стефан Маринов, когото хората на запад сравняват с Да Винчи по гениалност?

Още от дете Стефан Маринов е мечтал да сьздаде машина ‘’Перпетуум мобиле‘’. И за няколкото години прекарани в чужбина, той успява да създаде такъв уред, който произвеждал електричество от нищото и го нарича ‘’Тестатика ‘’.

Изобретателят заявявал, че е получил описанието на конструкцията и механизма на работа по време на медитация. Името което той дава на своето изобретение е Swis M-L converter, Thesta Distatika. Такава машина има в Швейцария, в кооператива Methernita, доставящ електричество повече от 30 години и задоволяващ нуждите на цяла община. Малката машина е модернизиран електрически генератор на Вимшурс, дисковете на който се въртят постоянно, плюс постоянни магнити. Това устройство произвежда електричество с мощност около 200 вата. Голямата машина има дискове с диаметър два метра, а токът който дава е тридесет киловата! Тези генератори ‘’Тестатика‘’ официално не са признати от научните среди, а самият автор не е патентовал изобретението си, като е искал тази технология да се ползва безвъзмездно от всички страни по света.

Блестящ теоретик, доразвил теориите на Айнщайн. Способен да работи по 20 часа в денонощието, владеел е до съвършенство 4 езика, издавал е собствeно научно списание на немски, много добър практик, създал множество РАБОТЕЩИ устройства, доказващи теориите му за същината на етара. Освен това е бил писател, поет, художник.

Потърсете „Стефан Маринов“ или „Stefan Marinow“ в Google и ще можете да научите повече за този велик българин – руснаците го знаят, учените от цял свят го цитират и се позовават на трудовете му. Само у нас – нито думичка.

На 15 юли 1997 г. падайки от седмия етаж на университетската библиотека в Грац, проф.Стефан Маринов загива едва навьршил 66 години. Обстоятелствата около смъртта му са подозрителни, тъй като е планирал конференция след десет дни, а пък е оставил предсмьртно писмо.

Негови колеги допускат, че е бил хвьрлен от прозореца,като се визира намесата на нефтени, електрически или газови компании застрашени от неговите открития за ‘’алтернативна безплатна енергия’’.

ИзточникФейсбук
0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови