Монтаж на Фотоволтаици в Пазарджик

Монтаж на Фотоволтаици в Пазарджик:

Ние проектираме и изграждаме Фотоволтаични Електроцентрали с капацитети от 10 kW до 10 MW.

Целта на тези фотоволтаични електроцентрали е генериране и производство на електроенергия. Тази електроенергия може да се използва за подпомагане или изцяло задоволяване както на домашните нужди от електроенергия, така и за по-големи проекти концентрирани изцяло върху производството и  продажбата на произведената електроенергия към мрежата на енерго операторите за дадения район.

За домашни нужди се изграждат малки фотоволтаични централи с капаците от 5 kW до 30 kW. Те могат да бъдат изцяло изолирани от енергийната мрежа като хижи, вили и отдалечени обекти или свързани с енергийната мрежа като произведеният ток се консумира и отдава към мрежата.

Фотоволтаичните електроцентрали са идеално решение за малки, средни и големи фирми и предприятия използващи огромно количество електроенергия. С изграждането на тези фотоволтаични електроцентрали ще може частично или напълно да се намалят разходите на електроенергия особено когато се плаща за промишлен ток, който драстично оскъпява производството. Ние също така предлагаме и решения с използването на батерии който да  съхраняват получената електроенергия и използването и вечерно време или когато е необходимо.

Фотоволтаичните електроцентрали с капацитет от 100 kW и нагоре са идеално средство за дълготрайна инвестиция. Тези соларни ферми се изграждат предимно с конструкции инсталирани директно върху земни масиви в близост до вече изградени трафопостове на енергийната компания действаща за дадения район.

„Соларна Централа“ ЕООД, регистрирана с ЕИК: 207110017.
Аз се казвам Димчо Спасов

Фейсбук страницата на моята фирма е :
https://www.facebook.com/profile.php?id=100088329335354

Официална уеб страница:
www.solarplant.bg

Ако търсите фирма за Монтаж на Фотоволтаици в Региона на Пазарджик- свържете се с мен!

0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови