Истината боли!! Фотоволтаици или Земеделие?

Преди да си правим прибързаните изводи от заглавието, което е типично за закоравелите фейсбук тролове предлагаме да вникнем в детайла и същността на фактите.

Фотоволтаиците са едно трайно решение, което ще помогне на човечеството постепенно да увеличи своята зелена енергия и да компенсира щетите, нанесени върху околната среда. Разбира се, соларните централи не са единствено нещо, което хората искат да изграждат в полза на природата, но и от чисто икономическа гледна точка. Иначе казано- всеки иска да си напълни джоба, изграждайки няколко малки електроцентрали и генерирайки ток за цялото село.

Тъй като редактора на статията все още вижда възможност нашата разбита и ограбена държава да се оправи ще визираме случая върху една скромна, но ударна бригада от млади момчета от Добрич, които не сеят фотоволтаици и кабели в полето, а тикви, зеле и множество други зеленчуци. По този начин те заформят един реален и директно приложим план за създаването на верига от магазини в помощ на българските производители.

ХОРА ОТ НАРОДА

Да, макар и леко лаконично, за тях е достатъчно да се определят като едни от нас, за да покажат, че и най-нормалните хора могат да постигнат срочни резултати с малки, но съвместни усилия. Като скромни техни последователи в социалните мрежи решихме да споделим за тяхната дейност, защото им прави чест, че се опитват да повдигнат иначе все още заспалият български дух.

Далеч сме от идеята, че искат да изкарат пари от това, с което са се захванали, но със сигурност ще успеят да дадат свободни рафтове за българските производители, които желаят да продават директно в българската мрежа своята продукция, независимо от количеството на стоката си.
Така те директно подпомагат пряката връзка между производител и краен клиент, като ограничават печалбата на чуждестранните вериги супермаркети и спомагат българска стока да благоприятства развитието на българската икономика!

Фотоволтаиците са едно трайно решение, което ще помогне на човечеството постепенно да увеличи своята зелена енергия и да компенсира щетите, нанесени върху околната среда.

За да последвате ХОРА ОТ НАРОДА кликнете ТУК

Към момента има отворени два магазина с богат асортимент от български храни, регионално произведени. Единият магазин се намира във Варна, а другият- в София. Вижте адресите на магазините, като посетите сайта им по-долу
ОТВОРЕТЕ ТЕХНИЯТ САЙТ ТУК и подкрепете българските производители!

Защо правим сравнението на Фотоволтаиците и Селскостопанската продукция?

Защото много българи ги мързи да правят традиционен бизнес, захващайки се с аграрна продукция. Вместо това предпочитат лесната печалба от соларните електроцентрали.


Земята ни е плодородна и за да бъде засята трябва да бъде инвестирано в техника, с която тя да бъде обработена. Енергийната ни независимост няма да бъде постигната единствено със зелената енергия. Ние имаме нужда и от своята селскостопанска технологична революция.

С нашата статия целим да покажем на хората, че постигането на един съвършен баланс е онова, от което има нужда всяко едно здраво общество. Статията не е платена реклама, а плод на нашите лични национални убеждения.

0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови