Инвертор и Батерии

Инвертор и Батерии: Повече информация за нас може да намерите на сайта ни https://chronotechltd.com/, но доколкото  Фотоволтаик БГ дава изключително ценна информация на всички занимаващи се с изграждане на екологични източници на енергия, може да се каже, че Хронотех ЕООД е регистрирана тук, за да предложи решения за съхранение на ел. енергия за домакинства и фирми.

Батерийните ни системи са основно два вида – готови комплекти инвертор и батерии за домакинства и големи индустриални системи за съхранение и отдаване в желано време на необходимата ел.енергия.

Всички те са с европейски сертификати и 10 годишна заводска гаранция, като има различни типоразмери в зависимост от конкретната нужди на клиента. С лесна инсталация, те имат и съответни онлайн приложения за пълен контрол и управление.

Моля, потърсете ни, ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни:

office@chronotechltd.com

Фирма ХРОНОТЕХ ЕООД е регистрирана през 2010г, започва активна работа през 2017г. като предпочитан доставчик на индустриални консумативи, професионални инструменти и машини за предприятия в североизточна България. В посочените продукти на сайта ни ще разпознаете имената на известни европейски и световни производители. В тяхно лице успяхме да намерим добри партньори и сме спокойни за качеството на предлаганите стоки. Клиенти са ни предимно големи промишлени предприятия и металообработващи фирми.

При нас водещото начало е търсене на най-доброто качество на приемлива цена, както и компетентност на високо ниво. Точността в отношенията е част от името ни, доверие се печели с време и опит.

0 out of 5

Още по темата

608Феноветекато
90последователиследвам
396последователиследвам
- КЛИКНИ НА КАРТИНКАТА -spot_img

Най- нови