Безплатна Реклама за Монтажни фирми!

0
229
Новини за Фотоволтаици, Монтаж на Фотоволтаици, Фотоволтаик.бг
Новини за Фотоволтаици, Монтаж на Фотоволтаици, Фотоволтаик.бг

Безплатна Реклама за Монтажни фирми! Тази услуга предлага сега ексклузивно Информационната Платформа за Фотоволтаици за всички регионални инсталатори на Територията на България.

За да могат крайните клиенти по-лесно да намерят компетентен регионален инсталатор, извършващ монтаж на фотоволтаици най-често крайните клиенти трябва да могат да разчитат и на личната препоръка на вече изградени клиенти. Тоест, е желателно да видите поне един от вече изградените обекти на въпросната фирма за специализиран монтаж на фотоволтаици, преди да вземете грешно решение и да се впуснете в приключенията на живота си по отстраняването на множество ненужни казуси.

За да можете максимално да се доверите на монтажната фирма за фотоволтаици е желателно тя да идва от региона, в който живеете. Само така имате възможността бързо и лесно да отидете до вече изградени от нея обекти и да се уверите, че клиентите са доволни и биха препоръчали фирмата.

Немалко са монтажните фирми на фотоволтаици, които заявяват смело, че монтират в цяла България и не се ограничават до конкретен Регион – разбира се, че не! Всеки иска да има достатъчно работа, за което не ги виним. Проблемът обаче идва точно, когато имаме нужда от обслужване на инсталацията, която вече е направена и е дала грешка.

Пример: Ако Вие живеете в Добрич, а фирмата за инсталация на фотоволтаици е от Благоевград – колко често бихте отишли с колата си до адреса по регистрация на фирмата, за да потърсите собственика? Най-лесно се работи с регионална фирма, а също и най-лесно се псува. Ако дейността на въпросното предприятие не е препоръчано от местните – това бързо се разчува. По същият начин може да се каже и обратното. Когато една фирма е доминантна на регионално ниво- то тя няма нужда да обслужва цялата страна в търсене на нови клиенти.

Фотоволтаична Електроцентрала на равен покрив. Изображение: Freepik.com

Точно затова предлагаме на Регионалните Инсталатори да се представят лично за своят регион, като напишат лична статия, която да ни изпратят, придружена от 5-10 снимки от вече извършената работа на последните си обекти. Така техните потенциални бъдещи клиенти ще имат възможността да прочетат повече за фотоволтаичните електроцентрали и възможността да се сдобият със собствена електроцентрала.

Именно затова и предлагаме тази уникална възможност – ВСЕКИ български Регионален Инсталатор на Фотоволтаици да се представи чрез нашата платформа, за да могат повече клиенти от неговия регион да разберат, че него го има! За нас е ВАЖНО Вие да бъдете успешни, а Вашите бъдещи клиенти – доволни и спокойни от избора си!

Имате различно мнение? Споделете го в социалните мрежи!

Фотоволтаична Електроцентрала на покрив. Изображение: Freepik.com